tisdag 23 maj 2017

Tävla om Lars Wallin design!

I samarbete med Fyrklövern tävlar jag nu ut 4 snygga mingeltallrikar och 4 exklusiva champagne-/drinkglas i servisen Royal Dream designad av Lars Wallin. Värde 1 992 kr. Perfekt till sommarens alla bjudningar.
För att delta ska du bara:
1. Gilla Fyrklövern på Facebook
2. Dela gärna detta inlägg på din Facebook sida.
3. Motivera varför just du vill vinna i en kommentar här i bloggen.

Tävlingen pågår t.o.m. tisdag den 30/5.
Lycka till!

18 kommentarer:

Skärgårdskantorn sa...

Det skulle vara alldeles fantastiskt att vinna eftersom sommaren stundar och ett och annat bubbelparty kommer att ta form. Att skåla i dessa glas efter en konsert vore ju alldeles underbart!

Jessica Sundberg sa...

44 år gammal men äger ändå inget finporslin. Vill börja spara på något och den här ser magiskt fin ut. Tänker mig att denna vinst är en superbra början!

Anonym sa...

WOOOW! Bara så jädrans läckert alltså, :) det vore ju en dröm att få servera en apertif på dessa små tallrikar & härligt bubbel i de vansinnigt läckra cuporna :) <3 Hoppas som än bäng!!
Christina Frisberg frisanpoxy@hotmail.se

Anonym sa...

WOOOW! Vilken drömservise, tänk att få servera gästerna en delikat apertif på dessa små fat & bubbel i det vansinnigt läckra champagne cuporna. :) <3
Christina Frisberg
frisanpoxy@hotmail.se

Anonym sa...

Det skulle vara underbart att få dricka bubbel i dessa glas i sommar då många härliga bjudningar nalkas 💕💕💕
Älskar den vackra designen!
/Inger

Sandra_radlund@hotmail.com sa...

det nalkas både skolavslutningar, födelsedagar, romantiska middagar och "halv åtta hos mig" så det vore underbart att få bjuda på lyxig mingelmat och drinkar i de fina glasen!

Malin Tilja sa...

Jag älskar dessa glas!! Att bjuda vännerna på skumpa med klass av Lars Wallin , vore magiskt!
Gillar & delar direkt🥂

Jessica Olofsson sa...

Spå snygga, skulle passa att skåla i nu när vi ska fira att mammas hjärtoperation var lyckad och att hon nu mår bättre än på länge. Självklart ska vi skåla för lilla My också, vi har ju inte hunnit det med allt runt mammas hälsa.

Anonym sa...

Jag ska snart ha tjejmiddag hemma och då skulle det få vara underbart att servera champagnen i dessa underbara glas och snittarna skulle säkert bli ännu vackrare på dessa fat. Jag har gillat på FB, delat och håller nu tummarna stenhårt!
Kram Anna

Angelica Hellgen sa...

Jag har fantastiska glas från denna serie och det vore roligt att utöka min samling med några till så jag inte bara har två. Kram Angelica

Anonym sa...

WOW så snygga! Det står verkligen mitt namn skrivet på dessa glas, vill ha, vill ha, vill ha!!! Har så mycket att fira nu men äger inga champagneglas och det är inte detsamma att dricka champagne i vattenglas! Delar självklart på FB och hoppas att fru fortuna hittar hem till mig. /Fiffi

Sanna sa...

WOW, vilken drömvinst! Har sedan jag var liten spanat in Fyrklöverns fantasiska produkter. Minns att jag jämt kryssade för alla Disney tallrikar som liten och visade mamma alla jag önskade mig, men några tallrikar blev det aldrig. Än i dag drömmer jag om att kunna köpa hem ett och annat från Fyrklövern men ekonomin sätter käppar i hjulet, så en sådan här fantastiskt vinst vore underbart att få vinna.

Skulle kännas fantastiskt att få duka bordet med dessa fina, njuta av en massa gott och skåla med nära och kära.

Delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen) och gillar förstås Fyrklövern.

Kram Sanna
mammasvardag@hotmail.com

Unknown sa...

Jag haft det så tufft runt mig. Min systers man fick hjärtinfarkt i januari och själv dog hon i februari och på dagen en vecka efter hennes begravning blev min sambo hämtad av ambulans för akut operation av stora kroppspulsådern och resan jag beställde förra året till Kreta blev allt annat än semester förra månaden då jag var så utsliten och sov mest. Nära inpå min 52 års dag 2 juni så vore roligt att vinna efter allt trist som hänt. Gick in på Fyrklövern som jag även gillar på Facebook nu och servisen är ju helt underbar!! Jag har en ytterkruka och 2 ljusstakar därifrån i serien Disneys Jul med söta Piff & Puff på som tas fram varje jul. En komplett servis i samma har jag ingen och Ikea i all ära men finare finns det och vem vill inte duka upp lite kungligt om inte jag och finns att samla till en hel. Nu hoppas jag på turen med något nytt som livar upp stämningen. Delat tävlingen på min Facebook här https://www.facebook.com/jorma.mujunen.9
Håller tummarna :)
Kram
Katja

Anonym sa...

Underbar tävling och underbar vinst! Jag är självklart med!
Följer redan Fyrklövern för jag har trånat efter deras serviser i många år. Dessa glas skulle verkligen bli startskottet till en samlarserie för mig.
/Carola Hansson

Anna Berglund sa...

När jag o maken skildes för 4 månader sedan tog han med sig mina favortglas. Kanske kunde jag få nya favoriter i dessa fantastiska glas o tallrikarna är ju bedårande de också. Perfekta för kommande mingelfester. Gillar på fb o Delar här https://www.facebook.com/anna.blund.5/posts/295267757592554

Anonym sa...

Det vore perfekt till oss som mest har gammalt loppis- och släktporslin som inte passar ihop alls. Nåt som vore snyggt ihop hade verkligen behövts!

Med vänlig hälsning,
Jerker - jerkernilsson68@gmail.com

Unknown sa...

Alltså någongång ska man väll ha tur? Jag hoppas innerligt att den här gången blir min gång. Detta hade varit så kul att få duka med när jag och sambon firar 10 år tillsammans. Jag har ingen bra anledning till att jag ska få vinna, ingen bra historia varför. Men jag hade blivit överlycklig om jag vann. Tävlar på instagram med för att höja mina chanser. Heter ressger där.

/Emelie Petersson

Anonym sa...

Att duka fint är något jag väldigt gärna vill göra, ha en bjudning med klass och stil som kan förföra. Fint porslin och glas saknas helt i våra skåp, det blir därför idag lite knep och knåp. Med detta fina från Fyrklövern Sverige blir det däremot lätt, att duka fint och komplettera en god förrätt. Hoppas på massa tur och att jag detta får vinna, för det skulle göra mig till en särdeles glad kvinna.

Med vänlig hälsning
Emma Larsson
Emma_a_larsson