fredag 30 augusti 2013

Många överraskningar väntade oss!

Nu är vi uppe i stugan, kom upp sent igår kväll och det var härligt att vakna upp här och äta frukost med färska hallon och smultron! Vår stora smultronplanta var helt täckt av stora mogna smultron!


Blev även glada när dessa fina solrosor mötte oss, när vi åkte härifrån sist så fanns det bara små knoppar:


Älskar solrosor och det gör även humlorna märker jag :-)

Sen hade vi fått en till överraskning, nämligen ett äppelträd som stod och väntade på oss, barnen fick det egentligen i doppresent men det har aldrig blivit av att vi köpt något! Tack mamma och pappa!!!


Vi har även ett päronträd som vi hoppas överlever och vill ge oss päron i framtiden!

Nu ska snart Jocke åka iväg på en spelning och jag och barnen ska åka till mamma och pappa och ha fredagsmys. Sen ska jag visa er allt jag fick på invigningsfesten i Täby Centrum, det går inte av för hackor!!!
Täby Sweet Täby!

torsdag 29 augusti 2013

Snabba puckar!

Idag kom Loppipåsen Förskola på posten som jag beställt från Lekmer.


Årets påse är fylld med samples, produkter, erbjudanden och det totala värdet är ca: 700 kr!  Medverkande partners är A-creme
, Ajax Pure & Clean, Arla, Bonnierförlagen, Colgate, Disney on Ice, General Mills, Göteborgs Kex, Linas Matkasse, nordisk Film SebaMed och Viaplay. 
 
Jag blev mest glad för A-cremen som är tokbra mot allt!!!

Idag ska vi shoppa!!!

Ett tips är att åka till Täby Centrum idag, idag är det nämligen invigning i en helt ny del och 60 nya butiker öppnar och har massor av erbjudanden! Jag ska i varje fall dit nu på pressfrukost och få lite förhandsvisning men kommer att stanna ett tag och shoppa så hör av dig om du vill ses på en fika!


onsdag 28 augusti 2013

Linslusar

Det finns två linslusar i familjen och de lyckas alltid synas i TV eller i tidningar, här är två tidningar från förra veckan:

Nya blommor att njuta av!

Idag har jag gjort lite ärenden, varit och storhandlat och köpt lite nya blommor till balkongen, allt för att njuta av sommaren lite till. Det har varit riktig sommarvärme hela veckan, så härligt!

Nu har pappa kommit för att hälsa på och han stannar tills imorgon. Vi ska snart gå iväg och hämta barnen, kan tänka mig att de kommer bli glada när de ser sin morfar :-) Jocke är uppe i Sundsvall och spelar så honom får vi klara oss utan tills imorgon kväll.


Så ikväll blir det en lugn kväll, lite jobb och lite packning till helgen då vi ska upp till stugan och njuta en sista helg innan hösten är här. Vi ser verkligen fram emot att åka upp till vår lilla oas och vi ska även ha kräftskiva på lördag!!! Längtar efter kräftor jätte mycket och man blir ju så sugen när man ser att så många har kräftskivor och vi har inte ätit en enda kräfta än! Har ni?

Pressträff för Matälskare

I  måndags var det pressträff för matälskare på Aveqia i samarbete med Pratpr.

Bl.a. Pyrex var där och presenterade sina produkter. Pyrex är ett ledande varumärke inom köksredskap som är historiskt känt för sitt värmetåliga glassortiment. Det finns allt från ungsfasta formar till förvaring, förberedelse och bakning.
Deras nya ugnsformar kan man ha som matlåda, den klarar av att flyttas från hög värme i ugnen eller micron  direkt till frysen och tvärtom!  Locket har en liten ventil som man lyfter upp så man kan köra den i micron utan att behöva ta bort locket.



Det bjöds på massor av god mat och dryck och jag gick runt och njöt av allt det lyxiga, bubbel, vin, ostar, snittar, espresso och parmaskinka.

 

Direkt efter det skyndade jag mig till skolan där det var kvartssamtal för Smilla, de hade bara gott att säga om henne och även de märker hur mycket hon älskar att gå i skolan och vara med sina kompisar!

tisdag 27 augusti 2013

Bästa botemedlet mot höstdepression

I torsdags hann jag även med en pressfrukost på Mildh Press. För att inte bli deprimerad över att hösten snart är här så är det guld värt att gå på såna här pressvisningar! Man får se så många godbitar så att man nästan längtar att hösten ska vara här så att man får klä på sig lite ;-)

Snygga produkter från bl.a. Barfota, Colmar, Säby, EverSilver, United Nude och Mingel har hamnat högt upp på min önskelista!

Fresh handmade cosmetics

I torsdags var jag inbjuden till LUSH nya affär i Täby centrum! Ni som läst bloggen ett tag vet ju att jag älskar LUSH och brukar köpa deras produkter. Denna kväll smyglanserade de en ny spännande produkt från nya vinterkollektionen, Rose Jam, som är en Shower Gel som jag är rätt säker på att den kommer bli en storsäljare då jag själv provat den och är helt förälskad :-)

 
Alla deras produkter är handgjorda, ekologiska och inte testade på djur!

Denna kväll anordnades tillsammans med Virtuous Vodka så det bjöds på många goda drinkar inspirerade av LUSHs blomdoftande produkter. men även vegansk mat iform av olika snittar.


När man går runt i den väldoftande och färgstarka butiken så vill man ha allt! Allt ser ut som godsaker som man kan äta så man fick vara försiktig då även de ätbara snittarna stod utspridda bland produkterna ;-)


Lush har produkter som passar hela familjen!!!

söndag 25 augusti 2013

Loppipåsen Förskola


Dags igen för Loppipåsen Förskola!
För fjärde året delas populära och praktiska Loppipåsen Förskola ut. I år samarbetar Loppi med Lekmer och alla som handlar för 800 kr eller mer får påsen på köpet. Det går även att köpa påsen för självkostnadspris (pack+frakt 49 +49 kr). 

Årets påse är fylld med samples, produkter, erbjudanden och det totala värdet är ca: 700 kr!  Medverkande partners är A-creme
, Ajax Pure & Clean, Arla, Bonnierförlagen, Colgate, Disney on Ice, General Mills, Göteborgs Kex, Linas Matkasse, nordisk Film SebaMed och Viaplay. 

Själva påsen har måttet 35x35x14,5cm och är tillverkad i 100% återvinningsbart material pp-woven. Värde 49kr.

Läs mer på: loppipasen.se


fredag 23 augusti 2013

Det här med att mobba....

Om inte jag skulle åka till Malmö imorgon så hade jag tillbringat dagen på Skansen, där hålls nämligen Sveriges största manifestation mot mobbning, Friends. Barnen och Jocke ska dit eftersom Jocke är kapellmästare och ska spela tillsammans med alla artister. Så om ni ser honom på scenen så får ni vinka ;-) Barnen är i eld och lågor över att han ska spela med bl.a. Yohio ;-)

"50.000 barn i Sverige blir utsatta för mobbning varje dag. Detta vill Friends ändra på! Var med oss i Sveriges största manifestation mot mobbning. Det blir Sveriges bästa artister som bland annat YOHIO, Jonas Gardell och Ulrik Munther i ett sprakande scenprogram på Sollidenscenen kl 13-14.30, under ledning av Friends ambassadör, Molly Sandén.

Dessutom finns det möjlighet att testa på en massa roliga aktiviteter, allt ifrån slajmverkstad, speedshooting och dans. Det kommer finnas ca 15 olika stationer där du får pröva på saker som du kanske aldrig gjort tidigare. Läs mer om aktivitetsstationerna här. Passar alla åldrar. Alla är välkomna".

Artister och medverkande:
Molly Sandén
YOHIO
Jonas Gardell
Fjärilseffekten
Ulrik Munther
Oscar Zia
Tilde de Paula Eby
Isac Elliot
BASE23
Jan Björklund
Sara Damber
Lars Arrhenius
m.fl.
Fritt inträde för barn under 6 år.

Mitt självklara fredagsmys!

Första veckan efter semestern är avklarad och vi klarade den alla galant :-)
Jag har hunnit med rätt många pressevent den här veckan så jag ska försöka hinna dela med mig av dem snart. Grejen är bara den att jag är ensam med barnen ikväll och i morgonbitti sticker jag iväg till Malmö på Living and Room konferens klockan 06.00! Så jag ska hinna ha fredagsmys med barnen också då de sen får klara sig utan mig hela helgen.

Vi får se vad jag kan hitta på för fredagsmys... jag trodde att jag skulle hinna handla idag men satt hos frissan i över 2,5 timme!!! Men nu slipper jag i varje fall den hemska utväxten och frisören var lite crazy och föreslog nya färger på slingorna så det blev lite mörkare än jag är van vid men tror det blev bra, ska bara vänja mig :-)


Mitt fredagsmys är i varje fall klart :-)

torsdag 22 augusti 2013

I skolan gråter man inte...

Oj vad fort man rycks in i vardagen! Första skoldagen för Smilla gick alldeles utmärkt och vi har nu en skoltjej här hemma som älskar sin skola och sina klasskamrater! :-) Hon studsar på vägen dit och hon studsar på vägen hem och vill berätta allt vad de gjort under dagen, underbart! Men det som bekymrar mig är att någon elev på skolan sagt att man inte får gråta på skolan så idag när hon ramlade i skoltrappan och slog smalbenet så skämdes hon när hon fick tårar i ögonen sa hon! Mitt hjärta höll på att brista när jag hörde det! Klart man får gråta även i skolan sa jag då och hon sa -vilken tur för inne på toaletten kunde jag inte hålla tillbaka tårarna! Lilla gumman.... ska prata med fröknarna om det imorgon så kanske de kan prata om det på någon samling.


Även Max trivs på dagis och på kvällarna leker de med sina bästisar. Jocke har kört igång i studion och sitter där alla dygnets timmar (känns det som) och jag har också fullt upp med att fixa inför höstens visningar. Även alla roliga pressträffar har kört igång så det kommer bli rätt många sådana framöver som ni ska få hänga med på, imorgon är det två stycken som jag ska på! Så nu måste jag hoppa i sängen och drömma om alla fina prylar jag beställt hem :-)

onsdag 21 augusti 2013

Tips om extrajobb

Välkommen till ett Vip event med meandi och Hannah Graaf!

 















Välkommen på ett inspirerande lunchevent där du får möjligheten att lära känna me&i samt veta allt du behöver om jobbet som säljare. Här får du träffa en grundarna på me&i , en panel av säljare och andra tjejer med samma intresse av jobbet som du. Självklart får du också känna och klämma på de nya kollektionerna. Hannah Graaf är konferencier och vi bjuder på lättare lunch.

Föräldraledig, deltidsanställd eller redo för en ny utmaning – alla med ett genuint intresse av jobbet är varmt välkomna!










När?
29 Augusti kl. 12
Var? So i Stockholm, Jussi Björlingsallé 6 i Kungsträdgården.


OSA senst 26/8 med namn till: event@loppi.se
Anmälan är obligatorisk då platserna är begränsade.

Vi ser fram emot att träffa dig!


Vänliga hälsningar, 

Marita Larenhjelm
Country manager me&i Sverige

måndag 19 augusti 2013

Vill du ha en hemlig gåva?

Nu är vi hemma i Stockholm igen, känns som vi har suttit i bilen hela dagen och det har vi faktiskt nästan gjort också... tog 8 timmar hem men då ingick det många stopp på vägen då vi kände att vi inte behövde ha så bråttom hem på sommarlovets/semesterns SISTA dag!

Barnen längtar verkligen till imorgon och Smilla tycker att det ska bli så spännande att börja 6 års verksamheten så de hade svårt att komma till ro ikväll när de skulle sova, vi får se hur det går att komma upp imorgon :-)

Ja, nu ska jag inte hålla er på halster längre, ni som följer mig på instagram (niehoffs) har redan fått se några bilder på Living and Rooms höst/vinterkollektion 2013 och här kommer nu någon till, ni kan själva gå in och titta i hela Living and Rooms katalog, bara klicka på länken och sen kontaktar ni mig om ni vill beställa något, ha ett homeparty eller undrar något annat. Om man är värdinna för ett party så får man handla upp till 4 produkter till 40% rabatt och om man har partyt i september så får även värdinnan en extra hemlig gåva om partyförsäljningen överstiger 2500 kr!

Katalog: http://multi.mediapaper.nu/?PubId=DDE9C5A105C3044A7FE6219C12DF74D0

 

söndag 18 augusti 2013

Älskar denna ängel!

Vi har blivit tillsagda att vi inte får visa nya Living and Room katalogen för någon innan imorgon men en bild får jag visa och det är denna:


Gillar allt på denna bild, ängeln är en klar favorit i den nya kollektionen, jag älskar änglar och denna föll jag för direkt! Även lampan är så cool och de höga smala ljusstakarna! Är detta er stil också? Eller vad gillar ni för stil? Lovar att ni får se mer imorgon!

Galamiddag med champagne

Vår galamiddag blev storslagen och startade med champagne innan vi fick sätta oss vid vårt bord i restaurangen på Ystad Saltsjöbad.


Till förrätt fick vi Carpaccio med tryffelkräm, super gott!


Till varmrätt lamm med Chevrékräm och rödbetor:
 

och till dessert blev det glass med maräng, rabarber och jordgubbar.


Tack alla för en helt fantastisk helg, imorgon ska jag visa er hur vår dag i Living and Rooms showroom var och dela med mig av den nya fina kollektionen!