tisdag 24 september 2013

Helgtips!

Ni vet ju att jag gillar Täby Centrum jätte mycket men jag kan även tipsa om Nacka Forum för er som bor söder om Stockholm. Ett snyggt köpcentrum men MÅNGA bra affärer!

Nu till helgen, den 28-29 september har Nacka Forum en händelserik modehelg i samarbete med Sephora och Emma Wiklund. Under helgen kommer de populära artisterna Ulrik Munther – mest känd från Melodifestivalen – och Oscar Zia – som fick sitt genombrott i X Factor 2012 – att uppträda på scen, och besökare med Nacka Forum-kort har möjlighet att boka en gratis 90-minuters session med Nacka Forums Personal Shopper (det kommer även att finnas tillfälle att teckna ett Nacka Forum-kort på plats).

  
Söndagen den 29 september är de yngre besökarnas dag då Nacka Forum bjuder på barnmodevisning och uppträdande med Oscar Zia. Självklart får barnen även chansen att pyssla i Nacka Forums egen pysselhörna och träffa Nacka-Nallen, som dessutom kommer att ha en helt egen modevisning under dagen. Gratis barnpassning finns under hela helgen mellan kl. 12-17 i Nacka-Nallens lekland på plan 2. 

Så om ni inte har några planer inför helgen så kan jag tipsa om att åka dit, vi har planerat att åka dit på söndag då det är mer inriktat till barnen.


Det finns en tävling på Nacka Forums Facebook-sida där man kan tävla om ”shopping för 10 000 kr” så missa inte det! 

Inga kommentarer: