lördag 8 juni 2013

ABBA spelar på Svenska Ambassaden!

Förra året bjöd Svenska Ambassaden i Peking in The original band of ABBA för att underhålla på Svenska Nationaldagen då Ambassaden alltid håller stor fest och bjuder in många ambassadörer och högt uppsatta svenskar i Kina.

När de gick ut med frågan -vad är svenskt för er och vad saknar ni mest från Sverige? Då fick de svaret ABBA, Volvo, Korv med bröd, pepparkakor, kanelbullar och ballerinakakor :-) Så på deras fest ska detta självklart finnas! ABBA var nog svårast eftersom det är omöjligt att få dem att återförenas men när de fick höra att originalbandet hade startat ett nytt ABBA så fanns det inga tvivel :-)

Originalbandet som spelade med "riktiga" ABBA består bl.a av Johan Stengård, Mike Watson, Micke Areklew och Åke Sundqvist. De "nya" frontfigurerna är Jocke Niehoff, Sebastian Gurgel (vikarie), Linda Östergren och Malin Kernby. Sen var även Per Hedtjärn och Marcus Jidell inhoppare i bandet och Jennie-Ann Smith på kör.

Svenska tekniker var Joseph Persson och David Gunnardo och själv blev jag inbjuden som bloggare/fotograf/assistent :-) klart The Original Band Of ABBA ska ha en egen bloggare :-)

Även i år blev spelningen succé med stående ovationer och extranummer! Så vi får hoppas att vi får komma även nästa år igen!!!

Inga kommentarer: