söndag 30 september 2012

Moments

Nu har jag beställt hem denna härliga tavla, längtar tills den kommer!!!


Högblank vit och suger bra!

Den senaste tiden så har vår dammsugare krånglat så det har varit skitjobbigt att dammsuga så vi har gått omkring med sop och sopskyffel här hemma vilket inte är så optimalt precis.... Men nu har vi köpt en ny dammsugare och det bästa med den är att den är snyggt vit och tyst! På 2 dagar har vi dammsugit 4 gånger bara för att den är så bra och så pass tyst så att vi kan dammsuga när barnen sover också. Perfekt!


Nu kommer Jocke snart hem och då ska vi ha familjemys och jag sitter och försöker komma på något som vi kan äta ikväll... Något förslag?

lördag 29 september 2012

En varulv i natten

Vilken lugn och härlig dag jag och barnen har haft idag! Jag och Max följde med Smilla till ett kalas klockan 11.30 och sen gick han och jag till en lekplats och lekte lite. Vi gick sen hem och åt lunch och ritade innan det var dags att hämta Smilla klockan 14.00 och sen har vi bara lekt, myst, badat, ätit tacos och lördagsgodis.

Medan barnen badade passade jag på att städa i badrummet och hittade då mina gamla papiljotter, självklart ville Smilla prova dem efter badet :-)


Nu sover barnen och jag kollar Körslaget, läser bloggar och surfar runt på nätet. Jag ska försöka somna tidigt ikväll men förstås är det fullmåne så jag misstänker att jag kommer sova dåligt inatt också. De som sover dåligt vid fullmåne sägs ha varit rovdjur i tidigare liv för när månen lyser upp natten är det bra att vara ute och jaga :-)

Bloggvän med Blingo

Jag är bloggvän med Blingo vilket betyder att jag får hem kläder från Blingo att recensera på bloggen.
Den här kollektionen är den bästa någonsin tycker jag och det var jätte svårt att välja ut 3 plagg men det blev ett par tuffa Bono Pants Pink till Smilla, en Marsha Tunic Dark Blue till mig och en Costello Grandpa Anthracite till Jocke. Visst syns det att min dotter gillar att fotas? ;-)


Smilla älskar sina nya byxor, de är lite stora men det gick att dra in mycket i midjan vilket är ett stort plus och de är lite långa men det funkar ju utmärkt med uppvikta byxben och hon kommer att kunna ha dem länge!
Jocke och jag gillar våra tröjor också jätte mycket! Superbra kvalité, snygg passform och så sköna!!! Kan verkligen rekommenderas! Jocke har sin tröja på sig till kvällens spelning i Oskarshamn där han ska spela med Micke Rickfors, Attack, Snowstorm, Tone Norum, Sara Löfgren och Dan Hylander i konceptet 80's live, det är ju bevis på högt betyg av honom :-) 
Jag hade ju på mig min tröja på bloggeventet på Undici i onsdags så det är ju också bevis på att jag gillar min tröja super mycket!

 

Om du också vill beställa kläder från Blingo, klicka in i deras Webbshop eller så kontaktar du min kompis Anna Sedini och bokar in en Blingovisning med henne!

Max blev utan kläder den här gången men han fyller ju 3 år nästa söndag så jag är lite sugen att beställa något från höstens nyhet Moustache till honom.
Kläder man blir så glad av!!!


Tack Blingo!!!

fredag 28 september 2012

Fredagsmys på hög nivå!

Vinsanto Del Chianti Classico, dessertvin i lyxklass och god mörk choklad blir mitt fredagsmys ikväll :-)

Skål!

Boka unika boenden med Airbnb

Igår var jag på en exklusiv bloggmiddag med Airbnb i en av deras lägenheter som de hyr ut på Odengatan i Stockholm. Vi var 8 bloggare som exklusivt var inbjudna och de flesta bloggare på plats kände jag sen tidigare. Det var bl.a. Liniz, Bambi, Emma-Lou och Kelly.


Airbnb är en social marknadsplats för privata hem där man kan hyra ut eller boka unika boenden online över hela världen till förmånliga priser. Det kan vara en mysig 1:a på Manhattan i New York, ett trädhus i en djungel, en alldeles egen ö i Fiji eller varför inte bo i ett lyxigt slott?


Jag kommer absolut kolla dessa boendealternativ nästa gång jag ska ut och resa och jag är faktiskt själv lite sugen på att hyra ut vår lägenhet eller kanske sommarstugan?!

Det kostar ingenting att lägga upp sin bostad på Airbnb och om man hyr ut via dom så tar dom bara 3% i avgift. Dom har även en försäkring som täcker eventuella skador eller stöld.

Förutom Airbnb så var även Vagabond på plats, deras redaktionschef Kajsa berättade om resetrender och gav oss tips om vart, hur och när man ska ut och resa. Visste ni att billigaste dagen att flyga på är en tisdag och de populäraste resemålen är Spanien, Thailand och USA?!

Efter presentationerna blev vi bjudna på en exklusiv middag i form av kalvkött med rostad potatis, sparris, kantareller och rödvinsås samt äppelpaj till efterrätt.

  
 

torsdag 27 september 2012

Exklusiv bloggmiddag

Så var ännu en jobbardag fixad och jag känner att jag är väl värd att gå på ännu ett bloggevent :-)
Ikväll är jag bjuden på en exklusiv bloggmiddag!


Det ska bli spännande att se vad det här är för något, men exklusiv middag tackar man ju inte nej till :-) Passar bra också eftersom Jocke är ledig ikväll, men sen ska han vara borta hela helgen så då får jag hålla mig hemma med barnen!

Alla ni som gillar att resa, gå in på www.airbnb.se och kika så länge så berättar jag mer sen när jag kommer hem!

Undici

Igår var jag inbjuden till ett event på Undici och det var min vän Walter och hans företag 52 Enterprise som bjöd in. Jag fick också bjuda med några vänner så jag bjöd med mina härliga bloggande vänner Kin och Lina.


Kvällen gick i Italienska influenser och vi blev bjudna på goda Camparidrinkar och Italienska delikatesser. Några företag som var på plats var bl.a. Dolce & Gabbana, Colmar, Campari, Peroni och Terrazza.

onsdag 26 september 2012

Bloggevent ikväll!

Regnet har hängt i luften hela dagen och jag har bara suttit inne och jobbat. Men det har gått bra för ikväll ska jag iväg på roligheter :-) Ska nu bara först hämta hem barnen från dagis och förbereda kvällens middag.

Har bjudit med två blogg-kompisar så det blir trevligt :-)

tisdag 25 september 2012

Fina presenter

I fredags när jag var ute med tjejerna så fick jag jätte fina smycken av dem som en försenad 40 års present, fick även en champagneflaska som jag ska få vid ett senare tillfälle.


Det är så roligt med presenter :-)

Nu ska Jocke iväg med barnen till dagis för det är Höstfest där ikväll men jag kan tyvärr inte följa med eftersom jag ska iväg på en Living and Room visning i Spånga.

Trevlig kväll!

Missoni

Jag var inbjuden till VIP frukostshopping hos Missoni-Lindex nu på morgonen kl. 08.00 men jag orkade inte upp så vi får se om det blir några Missoni kläder för mig.  


Någon som shoppat?

måndag 24 september 2012

Jag Buzzar!

Nu är det dags att Buzza igen :-) Jag fick ett paket på posten innehållande Air Wick.

Air Wick, ett klassiskt varumärke som specialiserar sig på olika doftprodukter till hemmet.
Buzzadorer i denna kampanj får möligheten att ge både sitt eget och sina vänners hem ett väldoftande lyft med Air Wicks doftpinnar. Buzzadorerna får testa två dofter: Cool Linen & White Lilac och Midnight Blackberry & Vanilla Silk.


Som Buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster. Det är jätte roligt och om du också vill bli en buzzador,  klicka här  så blir du värvad av mig, jag har användarnamn ”ape” hos Buzzador.

Smilla resonerar...

När Smilla har kompisar här så är det så roligt att höra hur de pratar med varandra när de tror att vi vuxna inte hör på. Här kommer två konversationer från i helgen:

Kompisen: -Varför har ni ett piano hemma?
Smilla: - För min pappa är jätte duktig att spela! Han kan både spela Pippi Långstrump och glassbilen!
Kompisen: - Wow!!!

:-)

Kompisen och Smilla sitter och äter cashewnötter.
Kompisen: - Åh, vad gott det är med nötter!
Smilla: - Min morfar äter nötter varje kväll!
Kompisen: - Är det sant? Varje kväll?
Smilla: - Ja, han får det!
Kompisen: - Wow!!!


söndag 23 september 2012

Jag har blivit med iPhone!!!

Det var mysigt och som vanligt full fart hos våra vänner Jocke, Ylva, Elliot, Meja, Miranda, Fanny och Daisy.... Vi var 4 vuxna, 5 barn och 2 busiga hundar :-)


Besöket resulterade i att jag blev med iPhone!!! Äntligen! Men den är operatörslåst så jag måste låsa upp den och skaffa nytt simkort innan jag kan börja använda den. Hoppas det inte är krångligt bara, jag som hatar allt tekniskt. Vill bara att allt ska funka!


Efter fikabesöket åkte vi hem och lagade söndagsmiddag, gorgonzolafyllda oxrullader, klyftpotatis, svart trumpetsvamp och en massa andra godsaker:


Nu är vi mätta & nybadade, barnen och Jocke sover sen några timmar tillbaka. Jocke somnade som vanligt vid nattningen :-) Funderar på om jag ska gå och väcka honom eller låta honom sova vidare... jag har det rätt mysigt här i min ensamhet i soffan. Ligger med datorn i knät, har hunnit gråta till Spårlöst och kollar nu lite Beck.... men disken står och väntar så det lutar åt att jag väcker honom ;-)

Underbar blombukett

Min man får ibland hem vackra blomsterbuketter när han spelat på någon tillställning och det är ju alltid trevligt. Igår kom han hem med denna blomsterprakt, vacker eller hur?


En söndagsmorgon i musikens tecken

En skön söndagsmorgon här hemma som gått i musikens tecken. Smilla, Max och Jocke har spelat musik och underhållit mig.

 

Nu har Smilla gått iväg på ett kalas igen, man blir ruinerad på alla dessa kalas ;-)
Jag och Max håller på att baka för vi ska strax åka iväg till våra vänner Jocke och Ylva och har lovat att ta med lite fika. Vi har provat Pernilla Wahlgrens recept på Silviakaka, det känns vuxet på något vis med Silviakaka men det är gott :-)



Lördagsmys med vänner

Vi har haft en mysig kväll hos Kin, Jane och Julia inne i stan! Från början hade jag tänkt att vi inte skulle stanna så länge men det slutade med att vi blev bjudna på middag, lördagsmys och bad så det blev en helkväll!


Vi bestämde att vi skulle göra om detta mycket snart eftersom hon lika som jag ofta är ensamma på helgerna med barnen. Kin är nämligen tillsammans med Dr. Alban och han är ju också ofta ute på spelningar lika som Jocke.

lördag 22 september 2012

Höstdagjämningen

Idag är det höstdagjämningen och det känns att hösten är här, det regnar ute och man vill bara vara inne och tända en massa ljus och mysa. Smilla har varit iväg på ett kalas och själv går jag bara runt i mysbyxor och ser en massa repriser på tv:n. Men snart ska vi iväg till min kompis Kin och hennes tjejer Jane och Julia och leka lite. Kin känner jag från Hudik och hon är också musikeränka ikväll så då är det kul att vi kan umgås lite.

Nu när hösten är här så är jag sugen att köpa en ny varm jacka, kanske denna från Love Forever:

Tjejmys

Det blev en jätte mysig kväll med tjejerna igår. Vi åt middag på Miss Voon, en restaurang som jag verkligen kan rekommendera och sen gick vi vidare till Bistro Jarl.

Min "partykamera" är sönder och min mobilkamera är värdelös så därför blev det inga bilder men lånar denna av Linn som hon lagt ut på sin FB sida på henne och mig.


Sist jag var ute med dessa partytjejer så blev jag sängliggandes hela dagen efter så igår försökte jag inte blanda allt för mycket och när jag kom hem så tog jag en Bakistablett och det hjälpte nog för jag mår rätt bra idag :-)

fredag 21 september 2012

Tjejmiddag

Nu ska jag iväg och träffa bästa tjejerna på stan och äta god middag och dricka lite drinkar :-)

Tjohoo!!!


Champagne HATT et SÖNER

I söndags efter att vi varit på Gröna Lund så åkte vi direkt till Morris 3 års kalas. Det är alltid roligt med kalas och det är skönt nu när barnen börjar bli större och att de "klarar sig lite själva" så vi föräldrar kan sitta och fika och prata med varandra istället för att bara passa barnen :-)

Morris är lika gammal som Max och hans storebror Elton är lika gammal som Smilla så de lekte en hel del när deras mamma Åsa och jag var mammalediga samtidigt men nu blir det svårare och svårare att försöka hitta lektider. Men då är det bra med kalas för då vet man att man i varje fall ses minst 4 gånger per år ;-)

Åsa och hennes man Tommy kunde inte närvara när jag fyllde 40 år i sommar så när vi gick hem så fick jag med mig en underbar present:


Alla som känner mig vet att jag älskar champagne :-) 

Åsa och Tommy har investerat i champagnehuset HATT et SÖNER med ambition att producera champagne av absolut toppkvalité för den globala marknaden. Vingården klassificeras som Premier Cru och täcker över sju hektar av den berömda Mont-Aimé-marken och ligger i den topplacerade champagnebyn Bergères-les-Vertus i Côte des Blancs. Champagnen HATT et SÖNER erbjuder en perfekt komposition av vinodling, precision, design och kvalitet. Detta bidrar till en av de mest utsökta champagnerna i världen.

Denna champagne finns att beställa via Systembolagets beställningssortiment och det finns fyra olika cuvéer att välja mellan;

Grande Cuvée Brut - Artnr: 77687
Pris 349 SEK
Grande Cuvée Extra Brut - Artnr: 77689
Pris 379 SEK
Grande Cuvée Rosé - Artnr: 77690
Pris 399 SEK
Prestige 2004 Le Grand-Père - Artnr: 77691
Pris 899 SEK


torsdag 20 september 2012

Paket!

Åh, vad jag gillar att få paket :-)


Nu ska jag packa upp dem och sen ska jag iväg på Living and Room visning i Huddinge hos härliga tjejer!

onsdag 19 september 2012

Drastiskt men nödvändigt!

Kommer ni ihåg att jag gick till Hair Stockholm i Solna Centrum för ett tag sen och de totalförstörde mitt hår? Ni kan läsa om det HÄR! Istället för att färga min utväxt som jag ville så BLEKTE tjejen HELA mitt hår vilket resulterade i att stora delar av håret gick av och jag fick platinablont hår! Sen dess har jag vantrivts med mitt hår men jag fick rådet av en annan frisör att försöka "stå ut" så länge som möjligt så att friskt hår skulle få växa ut och att man därifrån kunde jobba med håret. Nu har jag "stått ut" alldeles för länge enligt min mening och i måndags när jag och min kompis Vera Prada satt och fikade så gav hon mig tips om en jätte bra frisörsalong som hon trodde skulle kunna hjälpa mig. Så idag var jag iväg till Salong Svartensgatan 7 på Söder och en tjej som heter Mika hjälpte mig att få ordning på håret. Precis som jag misstänkt så rekommenderade hon mig att klippa av det slitna håret och tona det till en mörkare blond. Jag är jätte nöjd men det är så ovant vilket ni kanske kan förstå när ni ser den stora förändringen:

 

Så nu har jag för första gången i mitt vuxna liv blivit "korthårig"!
T.o.m. barnens kompisar på dagis kommenterade min nya frisyr för så påtaglig är den och Smilla är överlycklig över att hon äntligen har längre hår än mig :-)

Ja, ja nu håller vi tummarna att det växer ut fort och så lovar vi varandra att vi alla bojkottar Hair Stockholm i Solna Centrum!

tisdag 18 september 2012

underBARA BARN mässa 2012


Boka in helgen 12-14 Oktober för då är det underBARA BARNmässan igen. 
Jag vill jätte gärna gå för det är så många roliga utställare som ska vara med och man träffar alltid så många fina bloggkollegor.

Någon som ska dit?

Skördefest?

Vi har en tomatplanta på balkongen med massor av tomater på men de blir ju aldrig mogna! Smilla och Jocke som älskar tomater går och suktar och kollar in dem hela tiden :-) Men snart... då kan vi ha skördefest :-)


Trevlig visning

Hade en trevlig visning i Kungsängen igår, första gången jag var där så mitt jobb har många fördelar inte bara att det är väldigt roligt och att man får träffa underbara människor utan man får även se många fina bostadsområden som man inte hade en aning om!

Product 12

Nu har jag lämnat barnen på dagis, Jocke har åkt till studion och jag ska registrera lite ordrar, åka iväg och hämta paket och försöka sälja lite kläder på nätet.

måndag 17 september 2012

Nyckelpigan

Måste bara lägga in en härlig bild på Smilla och Jocke när de åker Nyckelpigan på Grönan. Det är en bild som vi köpte på plats för vi gillade den så mycket :-)


Visst är den härlig?!

Familjedag på Grönan med Tele 2

Vi hade en mysig kväll hemma hos våra vänner Pablo, Vera och Olivia i lördags, vi blev bjudna på middag och Smilla och Olivia hade dansuppvisning för oss :-)

Igår morse var det bara in i duschen och sen skulle vi iväg igen! Vi hade blivit inbjudna av Tele 2 till en dag på Gröna Lund med fritt inträde och åkband till hela familjen. Redan i entrén blev vi varmt välkomna av en massa utklädda "figurer", vi fick presenter, tatueringar, tablettaskar och klubbor. Sen var det bara att dyka in bland karusellerna, barnen blev som tokiga när de förstod att de fick åka allt de ville :-) Det var heller knappt några köer så det hann bli många karuseller! Vi tog bara en kortare paus och åt lite mat men sen var det full fart igen :-) Lustiga huset var roligt tyckte vi hela familjen och Smilla vågade t.o.m. åka vilda musen med mig! Det var lite läskigt men så spännande och roligt :-)

Tack Tele 2 för en härlig familjedag där allt var proffsigt ordnat och all personal var så otroligt trevliga!


söndag 16 september 2012

Secret Sensations

Efter en fullmatad dag så ligger jag utmattad i soffan och har bestämt att jag är värd lite god glass innan jag orkar delge mig av dagen.... håll ut ;-)


lördag 15 september 2012

Hagaparken

Mysigt att ha så nära till Hagaparken!

 
 

Glöm inte att äta lördagsgodis!

Ja, det är helt otroligt att det är lördag och hela familjen är lediga! Smilla har gått iväg på kalas och jag, Jocke och Max ska cykla till Hagaparken och fika lite. Bäst att passa på när det är fint väder!


Ikväll ska vi till våra vänner Vera, Pablo och Olivia i Nacka och äta middag och mysa. Det ser vi verkligen fram emot! Imorgon söndag har vi också många roligheter på schemat :-)

Önskar er alla en mysig lördag och glöm inte att äta lördagsgodis ;-)

fredag 14 september 2012

Fazer Culinary Team

Tänk om jag skulle äta 5 rätters lunch varje dag... då skulle jag nog rulla fram :-)


Träffade som vanligt på härliga branschkollegor som också fått äran att provsmaka tävlingsmenyn som Fazer Culinary Team hade lagat.

 

Tack Fazer för en god och trevlig lunch och tack Pernilla för att jag fick följa!