måndag 30 april 2012

Vila i frid

Jag minns honom så väl, fast han satt i rullstol så var han stjärnan på dansgolvet på Café August. Det var alltid snygga tjejer som satt i hans knä och det stod om honom var och varannan dag i den lokala tidningen. Han blev mästare i bordtennis för rullstolsburna och jag vet inte hur många priser han vunnit men det är både i OS och i VM i varje fall. I juli förra året fick han reda på att han fått urinblåsecancer och för en tid sen la jag upp hans blogg här på sidan så att fler än jag kunde följa hans kamp mot cancern, hans fru har skrivit i bloggen varje dag. Killen som jag skriver om hette Ernst Bolldén och kommer från Hudiksvall precis som mig, han drog sitt sista andetag idag, 45 år gammal. Så jag kände att jag ville ägna ett inlägg till honom och hans fru och tacka för att jag fått följa dem på den sista resan genom deras blogg. Vila i frid Ernst och jag skickar styrkekramar till hans fru Gisela och jag blir så himla arg på att den dumma sjukdom tagit ännu en bra människa!

Det här är en länk för dig som vill lämna ett bidrag som kommer gå till forskning av urinblåsecancer:
Klicka här

Rösta på mig!

På onsdag är det sista dagen att rösta på mig till mammablogg galan, jag vet att jag inte har någon chans mot storbloggarna men det skulle ändå vara kul att synas på topplistan :-) OM ni skulle vilja hjälpa mig att hamna där så kan ni rösta på mig i två kategorier, klicka på länkarna här nere och markera nr. 81 som är min blogg. Rösta från alla datorer och telefoner i er närhet!!!
;-)




Stora kramar till er alla som röstar!!!

söndag 29 april 2012

Bloggminglet 2012

Vilket härligt dygn vi har haft med BloggmingletRica Talk Hotell! Jag har träffat och umgåtts med så många fantastiska bloggare så nu har jag fått ännu fler bloggar att följa slaviskt ;-)

På "mässan" fanns också många bland mina vänner, jag träffade på Elisabet Nybond från Blingo, Blingo har ju fantastiska kläder och jag vill ha allt! Måste försöka ha en visning snart, klicka HÄR om du också vill vara värdinna för en visning eller kanske vill börja som säljare?
 Hannah Graaf från WIOLIV som jag snart kommer att göra ett spännande samarbete med, berättar mer i ett annat inlägg men jag kan säga att det handlar om heminredning och välgörenhet och ni läsare ska självklart få vara med :-) Även fina Vanja Vilbern som jag lärde känna i Thailand var där för att representera Hotellet och Ann Söderlund var där för att ge bloggtips och hon intervjuade även Hannah Graaf.


Andra utställare var Looki Booki som har fina personliga pekböcker och där vann jag faktiskt i deras tävling :-) och i en annan tävling vann jag en SitSac som är en bilbälteskudde och som man kan bära som en ryggsäck, perfekt när vi tar tåget upp till Hälsingland eller flyget ner till Skåne.


Sen var även Knattityd där med fina sängar, Happy Bling visade upp sina underbara smycken och väskor som man fick tävla om och även handla på plats om man ville vilket många gjorde, Kalaspinglan visade upp sina underbara maskerad dräkter som jag aldrig skulle våga visa för mina barn för då skulle de bli helt galen eftersom de älskar att klä ut sig och göra sig fina. Kalaspinglan fixar allt till kalaset och eftersom vi har ett 5 års kalas i juni och ett 3 årskalas i oktober så ska jag absolut spana in deras webbshop! Andra företag på plats var TradeDoubler, MyzaBabywall och sist men inte minst PINO! Har aldrig varit med om en mer älskad figur, om ni "missat" honom, gå genast in HÄR!

Fina Monica Ahlberg från MatHem var också där och pratade och gav oss bl.a. tips om ett lättlagat laxrecept som jag redan provat och det var precis så gott och enkelt som hon sa, jag lovar att lägga ut receptet här på bloggen snart! Hon gav oss också varsitt underbart flingsalt som låg i goodiebagen. Jag har länge funderat på att testa MatHems matkassar, tänk vilken lyx det skulle vara att få mat levererat till dörren!!!
Goodiebagen innehöll massa roliga grejer från alla dessa företag men också andra hade sponsrat.


Vi bjöds även på en härlig fikabuffé!


och efter vi ätit en 3 rätters middag med vin så var det dags för Karaoke som Tess Merkel höll i:


Tack alla fina bloggvänner som jag träffat i helgen och jag skulle vilja länka till er alla men det tar så otroligt lång tid att försöka para ihop bloggar med alla ansikten på alla bilder.... Men här kommer några, bl.a, så träffade jag fina höggravida Anna Wahlström från tv-aktuella Familjen Annorlunda men som även är min Living and Room kollega! Till middagen fick jag sitta med Cecce, Madde, Tjejmorsan, Marie-Louise
och min rumskompis Anouk.


lördag 28 april 2012

På plats!

Nu har jag checkat in på hotellet, träffat min trevliga rumskamrat Anouk och jag har fått en välfylld goodiebag :-)


Vi har även ätit en tre rätters lunch och där satt jag tillsammans med 5 andra bloggtjejer som berättade att de tillsammans har 39 (!!!) barn!!!! En av dem är 11 barns mamman Mirka som ni kanske har sett på tv-programmet Familjen Annorlunda.


Vi har även minglat, träffat företag, tävlat och druckit gott :-)


Bloggmingel

Nu ska jag bege mig till Rica Talk Hotel för att under ett helt dygn umgås med fantastiska bloggare! Det börjar med en trerätters lunch och sen är det "mässa" samt föreläsningar i några timmar. Ikväll bjuds vi på en tre rätters middag och kvällsunderhållning och jag har även ett hotellrum så jag ska sova kvar, lyxigt värre :-)


Jag tar med datorn så jag ska försöka hinna med att blogga på plats.

Bloggmingel och 80-talsnostalgi


Igår bjöd jag med min vän Anna på mingel med VIP-bloggare från amelia och Mama på Golden Hits. Det bjöds på en härlig kväll med 3 rätters middag och vin som intogs till en bejublad 80-talsshow.
VIP-bloggarna var bl.a. Johanna Toftby, Laila Bagge, Andreas Lundstedt, Tess Merkel och Cecilia Blankens.

 Självklart så fick vi också en härlig goodiebag :-)

fredag 27 april 2012

Kakfest med Baileys & Husmorsorna

Igår var jag ute på Kastellholmen på kakfest med Baileys & Husmorsorna Anette Rosvall och Emma Hamberg. De bjöd först på god räksallad och efter det fick vi hugga in på en underbar somrig kakbuffé som vi njöt av tillsammans med Baileys.
Jag kan säga så här, vilka underbara människor!!! Alla som var på eventet var så himla trevliga och gulliga och på bussen hem sa min kollega Pernilla och jag att Husmorsorna Anette och Emma är såna som man vill vara kompis med :-) De bubblade av så mycket positiv energi, var så glada och otroligt lättsamma! Så nu får ni alla gå in och läsa deras blogg och jag håller tummarna att jag får träffa dem på fler event :-)


Här ser ni den underbara kakbuffén:

Självklart fick vi även en goodiebag där de delar med sig av alla recept så jag lovar att jag ska baka så fort jag får tid och då självklart dela med mig av recepten även till er och de som vill får även komma och fika :-)

Tack Wenderfalck, Diageo och Husmorsorna för ett underbart event!!!

torsdag 26 april 2012

Nu är det dags att mingla!

Kakfesten idag var gudomlig och jag lovar att skriva om den imorgon!

Nu är jag bara hemma och svidar om för snart är det dags att bege sig till Golden Hits för att mingla med VIP-bloggare, äta trerätters middag och se deras 80-tals show!


Så nu är ögonskuggan på och jag känner att jag är redo för 80-talet igen :-)
Tjohoo, vad roligt det ska bli!!

Kakfest med Baileys

Idag har min bloggarkollega Pernilla bjudit med mig till ett roligt event, vi ska nämligen på kakfest med Baileys & Husmorsorna!
Baileys bjuder tillsammans med de kokboksaktuella Husmorsorna Anette Rosvall och Emma Hamberg in till en somrig lunch och kakbuffé. Under lunchen delar Anette och Emma med sig av sina bästa recept för den ultimata fikan och hur man unnar sig det lilla extra i sommar tillsammans med sina vänner.


Jag lovar att dela med mig av smarriga recept här på bloggen :-)

Flickidol

Jaha, nu sover familjen sen några timmar tillbaka. Trodde jag skulle få umgås med min käre man ikväll men han somnade med barnen klockan 20.30 :-) Ha ha... man blir väl trött efter en resa till Kina där man är flickidol ;-)
Han får snart starta en Fan Club om det ska fortsätta så här (tur att han inte läser min blogg för då skulle han bli sjukt irriterad över att jag skriver detta), puss älskling!



Jag lovade att visa en liten glimt på kläderna jag köpte idag men de gör sig inte rätt när de ligger skrynkliga på soffan så här så ni får se bättre bilder sen när jag har dem på mig istället.



Imorgon ska jag gå på stan i jakt efter orange skor och smycken!

onsdag 25 april 2012

Nacka Forum

Idag har vi varit i Nacka Forum och shoppat och jag hittade faktiskt lite kläder tills imorgon och lördag :-)
Gillar Nacka Forum för där finns så många bra affärer! Jag kan avslöja att min outfits kommer att gå i vårens trendigaste färg.... orange :-) Ni kanske kan få se ett litet smakprov senare!

Nu måste jag laga mat till mina hungriga familjemedlemmar!
Kram!

tisdag 24 april 2012

Poliskontroll

Idag när jag skulle åka och handla så blev jag stoppad i en poliskontroll, det är lika läskigt varje gång tycker jag även fast man vet att man inte har gjort något "fel". Han sa att han kollade bilbälte, körkort och nykterhetskontroll så jag fick åka vidare utan anmärkning som tur var :-)

På lördag är det ju dags för bloggminglet på Rica Talk Hotel i ett helt dygn och jag har precis fått reda på vem jag ska dela rum med, nämligen Diana som driver bloggen Anouk, Har aldrig läst hennes blogg förr så jag får sitta och läsa ikväll så att jag får veta på ett ungefär vem hon är :-)

Har ingen aning om vad jag ska ha på mig på lördag, borde verkligen köpa något nytt för nu har jag tre festtillfällen framför mig då jag vill klä upp mig lite, sprang in på några affärer i Solna centrum idag men hittade inget tyvärr, men däremot fick jag en drop in tid och kunde bleka utväxten på håret :-)

Nu ska jag bada barnen och sen krypa ner i sängen med dem och läsa en bok, eller två böcker brukar det alltid bli eftersom de brukar få välja varsin. 

Inatt kommer Jocke hem, jiippiiii!!! Förhoppningsvis så slipper jag både lämna och hämta imorgon för man hinner knappt få något gjort dessa timmar mellan 09.00-15.00 som de går på dagis, man hinner hem och äta frukost, ta reda på all disk, tvätta en maskin med tvätt, blogga och plocka leksaker men sen precis när man ska sätta sig med jobb så är det dags att gå och hämta igen... har jag tur så kanske jag hinner in till stan och kolla efter kläder imorgon om han kan hämta dem, ja, vi får se helt enkelt.


måndag 23 april 2012

Design by Leftovers

Designparet och våra vänner Linda och Jona Netsman i Bollnäs designar coola möbler 
"to die for"!
Deras företag heter
Design by Leftovers och de ger nytt liv till gamla möbler. Varje möbel är handgjord och unik i sitt slag med sitt namn och sin historia. Skapandet av varje bit görs med en passion för tyger och ramarna väljs och köps på internationella antika auktioner. Den personliga designen och alla arbetstimmar som ligger bakom gör att möblerna blir både exklusiva och dyra, en fåtölj kostar från 50 000 kr!

Nyligen rockade de loss med nitar, kedjor och dödskallar då självaste Jonas Åkerlund beställde matmöbler till sin bostad i Stockholm. De fick fria händer att skapa en matgrupp utöver det vanliga och på en av fåtöljerna har de satt flera tusen nitar och på en annan gjorde de spindelnät av stenkolspärlor. Jonas Åkerlund har gjort videor till en rad världsartister, bl.a. Madonna.


 Så älskling, skriv den där hit-låten nu så att vi kan investera i lite coola möbler!!! ;-)

söndag 22 april 2012

Mingel & 3 rätters middag med VIP-Bloggare!

Jag läser många, många bloggar varje dag, bara ett fåtal ligger upplagda här på sidan. En blogg som jag brukar läsa är Tess Merkel som var med i Alcazar. Min Jocke brukade spela med dem och Tess verkar vara en så härlig tjej! För en tid sedan hade hon en tävling på sin blogg där man kunde vinna en kväll på Golden Hits tillsammans med henne och många andra VIP-bloggare, jag tog chansen och tävlade och vet ni!!! Jag vann!!!

Så på torsdag ska jag till Golden Hits och mingla med Tess, Andreas Lundstedt, Laila Bagge, Cecilia Blankens och många andra VIP-bloggare på Mama och Amelia. Vi ska äta en smarrig 3-rätters middag inklusive dryck och se showen Back to the 80’s. Inte illa, eller hur?


Jag får ta med mig en vän och jag skulle så gärna vilja ta med mig Jocke men jag tror inte att vi kan fixa barnvakt så jag får väl bjuda med någon annan istället..... Någon som är sugen att följa? Eller ännu hellre, någon som är sugen att vara barnvakt?

Ensam i en stor säng

Inatt sov jag helt själv i dubbelsängen! Jag vet inte när det senast hände :-) Oftast när Jocke är bortrest så brukar jag låta barnen sova med mig för det är lite mysigt men igår kväll lät jag dem båda somna i soffan och bar sedan in dem och la dem i deras sängar, de brukar ju vakna under natten och komma över till oss men inte inatt! Så jag har sovit som en prinsessa, inte haft en snarkande karl bredvid mig och inte fått någon arm eller ben slängandes över mig :-)

Vi har precis ätit en låååång frukost samtidigt som vi har haft videosamtal med Jocke i Kina. Han känns då så nära men ändå så långt borta! Vi ska strax åka med Smilla till simskolan och sen ska hon på kalas till sin dagiskompis.

Musikeränka i natten...

Nu sitter jag här som musikeränka igen, Jocke flög iväg till Kina idag för att spela på öppningscermonin av "Beijing International Film Festival", en jätte stor direktsänd TV-gala som kommer sändas över hela Asien. Jennifer Lopez och Keanu Reeves kommer också att närvara tror jag och Jocke kommer att spela tillsammans med Robert Wells.

Han kommer hem igen på onsdag så fram tills dess är jag ensam med barnen. Idag har vi bara tagit det lugnt, jag var helt slut efter gårdagens två event och sen att jag avslutade kvällen med att möta upp några tjejkompisar ute på krogen gjorde väl sitt till. Men jag träffade jätte många nya spännande kontakter igår så det var väl värt det :-)

Idag var det meningen att jag skulle på ytterligare två event men min kropp pallade inte, jag orkade inte ens sätta på mig några andra kläder än min one piece och bara tanken att ta mig till andra sidan "stan" ensam med två barn och genomföra två event kändes inte lockande så vi har bara varit hemma hela dagen och slöat.

Ibland är det så skönt att vara "ful", gå runt i sin one piece och se ut som en Teletubbies, slippa sminka sig och sitta och svulla glass och godis med barnen och sen när de somnat tömmer man upp ett glas med gott rödvin, letar upp senaste inredningstidningen och kryper upp i soffan....

lördag 21 april 2012

We R Family by Loppi.se

Igår var jag ju även iväg på ett We R Family event som hölls på Fotografiska. Loppi.se hade bjudit in till glammig after work där de bjöd på Rosévin, snittar och pappa/barnmodevisning som hölls av Cecilia Blankens. Många härliga utställare var på plats med roliga tävlingar och delade ut grejer. Andreas Weise uppträdde och sjöng en fantastisk fin låt. Ubbe Kvarnefält från Sveriges Mästerkock var där med Svensk Fågel tillsammans med sina två söner.


Magnus Birro skulle vara konfrencier men avbokade samma dag så Loppi.se två grundare, Charlotta och Katarina fick sköta allt snack själva och klarade det självklart med bravur! Två proffsiga och så trevliga tjejer, tack för att ni fixar dessa lyxiga och roliga event! Tack även Lisa som är så driftig och har stenkoll på allt :-)



Fick självklart även denna gång en härlig goodiebag fylld med fina grejer:


Goodiebagen innehöll följande:
Peltor Hörselskydd - Tostaditos från Santa Maria - Escabeche från Santa Maria - Tapas Spice Mix från Santa Maria - BBQ marinad från Santa Maria - Bifido äppeljuice från Rynkeby - Frisbee från Mitsubishi Motors - Tvättservetter från Seba med - Morots stix från småfolk - Varma tofflor från Elodie Details - Mössa från Joha - Vällingblandare från Bambino - Nappar från Bambino - Skedar från Bambino - Muggar - Vitamin Well dryck - Musse Pigg från Disney on Ice - Jojjo från Rica Hotels - T-Shirt - Mellanmål Squeeze från Hipp och Småfolk - Russin från Småfolk - Pysselpåse från Småfolk - Ekologiskt godis från Ekorrens - SB12 drops - Fritt Flyt Junior, Omega-3 - Findus Värdecheck på gratis kanelbullar - Presentkort värde 100 kr på Footway.se - Värdecheck på 200 kr på Brandforkids.se - 25% rabatt på Sobea - 40 % rabatt på Lucky Ellen & New Phil.... Alltså en hel del :-)

Detta måste vara Lakritshimlen!!!


 Igår höll Lakritsfestivalen pressvisning för press och ett fåtal utvalda festivalbloggare/lakritsambassadörer och jag hade den stora lyckan att vara en av de utvalda!! Dels fick vi information om vad festivalen kommer att bjuda på, dels bjöds vi på en helt FANTASTISK lakritsbuffé där vi fick äta och dricka så mycket vi ville! Det fanns godis av alla de sorter med lakritsinslag, mat med lakritskrydda, olika rena lakrits, lakritskryddor och lakritspulver, hudvårdsprodukter innehållande lakrits, bakverk innehållande lakrits, vin/öl/starksprit som passar till lakrits eller som smakar lakrits, etc etc. Jag var i sjunde himlen. Jag smakade det mesta som fanns :-)
Träffade mina bloggarkompisar Jessica och Kinna där så det var trevligt, idag är jag så trött så jag har "lånat" lite text av fina Jessica.


Kombinationen av lakrits och både det röda vinet och det vita vinet gav otroliga smakupplevelser, var tvungen att dricka två glas ;-) Däremot hoppade jag över att smaka på Lakritsölen och starkspriten. Andra favoriter som jag smakade på var sockervadd med lakritssmak, cupcakes från Cupcake STHLM, salmiakkolan från Desserter utan gränser, Choc Coated Liquorice från danska Lakrids by Johan Bülow som hade en yttre kärna av mycket god belgisk mjölkchoklad och sedan en kärna av mumsig lakritsboll, super god!

 

Fick även se världens längsta lakritsrem som är 519 meter!
Förutom de två goodibagsen jag fått tidigare så fick vi ytterligare en på plats och de innehöll bl.a. praliner från Chokladfabriken, Lakritschoklad från Island och en stor burk med påsk-choklad från Lakrids by Johan Bülow, jag fick även ett läppbalsam med jordgubb/lakritssmak vilket min dotter la beslag på direkt :-)

 Jag kan verkligen rekommendera att besöka Lakritsfestivalen idag eller imorgon på Munchenbryggeriet, jag och barnen ska snart åka dit igen :-)

fredag 20 april 2012

Det skulle vara så roligt

...och jag skulle bli jätte glad om Ni skulle vilja göra en sak för mig.

Jag ska ju snart gå på Mammabloggalan och där finns det en rolig tävling. Man ska rösta fram bästa bloggmamman  och det kan man gå in och göra redan nu så jag skulle bli så glad om ni ville klicka in HÄR och scrolla ner till min blogg som är nr. 81 och kryssa i :-) Den här kategorin heter "Årets Bloggmamma". Sen är jag även nominerad i "Årets inredningsmamma" och i den kategorin kan du rösta HÄR!


Puss och kram och hoppas ni får en härlig fredag! Här är det snöblandat regn så vädret är inte det bästa men det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder så nu är det dags att lämna gosbarnen på dagis!

torsdag 19 april 2012

Nyhet!

Nu lanserar vi denna härliga lanterna i metall som mäter hela 35 cm i diameter. Coolt nätmönster runt om får ljusskenet att sprida sig underbart vackert - perfekt till sommarens ljuvliga utekvällar :-). Ditt pris är 679 kr, men om du är värdinna för en visning hos Living and Room så får du handla den till 40 % rabatt! Kontakta mig!


onsdag 18 april 2012

Markoolio

Det finns en risk att Markoolios nya låt blir en sommarplåga, jag gillar Markoolio, han verkar vara en skön kille :-)
Klicka på bilden för att se och lyssna på videon:

Vinnarna av Vip biljetterna är....

Nu har jag dragit tre stycken vinnare som får följa med på glammig After Work på fredag när We R Family bjuder in. Grattis säger vi till:

Jenny, Anna S och Jennie! Ni plus en vän är så välkommen på fredag klockan 16.30 till fotografiska, ni står på gästlistan. Hoppas vi ses där, kom gärna fram och presentera er! :-)

Frukostseminarium med Peugeot, Dagens Industri och Mackmyra whisky

Natten blev lugn som tur var och idag mår Max mycket bättre. "Inte ont" sa han när han vaknade :-) Han hade verkligen ont i huvudet igår stackaren!!!

Nu på morgonen var jag inbjuden till Innovationsfrukost hos Peugeot i Kista. Det var Dagens industri, Peugeot och Mackmyra svensk whisky som tillsammans satte innovationer och nytänkande i fokus.

Man fick bjuda med en vän så jag bjöd med Jocke eftersom vi måste köpa en ny bil snart (vår gick inte igenom besiktningen) och eftersom han är väldigt intresserad av Whisky! Frukosten och föreläsningarna var intressanta och vi fick varsin goodiebag fylld med massa lärbart material och godis ;-)


tisdag 17 april 2012

Hjärnskakning

Idag när jag hämtade barnen på dagis så var Max ute och Smilla inne och medan jag var inne och hämtade Smilla så ramlade Max ner för stentrappan och slog i bakhuvudet rejält. En fröken kommer inspringande med honom till mig och han är tokledsen och har jätte ont i huvudet. Det är tyvärr ingen som riktig sett när han ramlade utan mest hört dunsen och det är lite läskigt när man inte vet hur allvarligt det är. Men till slut så lugnade han sig lite så att jag fick känna på huvudet och kände då en rejäl bula i bakhuvudet, fick rådet att gå hem och vila men att jag måste hålla koll på honom om han somnade så att han inte blev medvetslös. När vi kom hem försökte jag hålla honom vaken men det gick inte men jag väckte honom var 10:e minut för att kolla att han inte var medvetslös. Han sov i över en timme och när han vaknade var han fortfarande lite ledsen och sa att han hade ont i huvudet och han har inte velat äta så mycket mat. Ikväll var jag på väg att ringa hem Jocke för att åka in till sjukhuset med honom då han fortfarande har ont men helt plötsligt ville han bada så jag lät honom göra det och efter det har han nu varit pigg och inte klagat något. Så jag hoppas att det inte kommer igen, men jag läste på nätet att hjärnskakning kan komma efter flera timmar så vi måste ha lite koll på honom även i natt.

Stackars mitt lilla hjärta!!!

2:a Lakritsgoodibagen

Igår fick jag den andra och sista Lakritsgoodibagen inför Lakritsfestivalen som går av stapeln här i Stockholm nu till helgen. Den innehöll följande:
  • Fin ask från Damen Med Bakelsen med mini cupcakes. De var helt underbara både till utseendet och i smaken. Perfekt "gå bort present" till mina lakritsälskande vänner!
  • Från Ekologistik fick jag ekologiska kakor/biscotti med lakrits från Kalabrien. Jag som gillar att doppa biscotti i rödvin ska absolut experimentera fram ett gott vin som passar dessa godingar.
  • En saltlakrits/chokladpralin som är tillverkad av Prima Pralin. Spännande smak och underbar till kaffet blev den :-)
  • Nammi Godis bjöd på Salmiakbitar "salta biten" från Island som var goda men lite väl salta för min smak men ändå goda på något sätt, hmm...kan inte bestämma mig, måste äta några till :-) de bjöd även på Djúpur som är lakrits doppad i mjölkchoklad.
  • Från Finngross fick jag lakritstoffée som var doppad i choklad från Brunbergs i Finland. De blev mina absoluta favoriter i denna goodiebag!

Det som händer härnäst för mig är att jag kommer att besöka Lakritsfestivalens pressvisning med lakritsbuffé som äger rum nu på fredag och sen ska jag besöka själva festivalen på lördag då jag har fri entré.

Öppet: Lördag 10-18, Söndag 11-17
Plats: Munchenbryggeriet Södermalm, Stockholm
Entré: 95 kr/person, barn under 10 år går gratis.

Vi kanske ses där???

måndag 16 april 2012

Vem vill följa med....

på den glammiga after worken på fredag?

Skriv bara i kommentarsfältet HÄR! så har du stor chans att få följa med och dricka lite gratis bubbel :-)

Sara Varga

Vi hann med 30 års festen igår också även fast det blev en konsert med Jill Johnsson före.

Direkt efter konserten åkte vi till Söder och firade vackraste Sara Varga som fyllde 30 år. Hon är en genomsnäll och go tjej som jag verkligen gillar och hennes sambo Lars är lika genomsnäll!

 

Tack Lars och Sara för en underbar kväll med god mat, bra underhållning och trevligt sällskap!