onsdag 3 oktober 2012

ZOEGAs Limited Blend No 2

Smilla har hostat hela natten så vi beslutade i morse att hon skulle få vara hemma med mig idag. Jag jobbar hemifrån så då går det ju bra. Bara därför har hon inte hostat en enda gång idag och hon är jätte pigg så det lutar åt att det blir dagis imorgon igen. Just nu sitter hon och kollar på film och när den slutar ska vi laga lite lunch.

Igår fick jag kaffe på posten! Både jag och Jocke värdesätter gott kaffe och det är alltid roligt att prova på nya kaffesorter. Den här gången är det ZOEGAs som lanserar en exklusiv kaffeserie med mörkrostade hela bönor under namnet Limited Blend. No 2 – Genuine Antigua. En fyllig mörkrost med balanserad fruktighet och toner av honungsmelon, anis och färska gröna örter. Blandningen är Rainforest Alliance-märkt.




ZOÉGAS Limited Blend No 2 finns i butik nu med ett rekommenderat cirkapris på 75 till 80 kronor, för en förpackning på 500 gram. En förpackning räcker till cirka 80 koppar. ZOÉGAS Limited Blend No 2 är framtagen för att fungera som en ”multifunktionell blandning”. Det betyder att bönorna går att mala olika grovt för att passa till olika bryggmetoder, brygg som espresso. Karaktärerna i ZOÉGAS Limited Blend-konceptet ingår inte i standardsortimentet utan säljs bara i begränsad upplaga.

Inga kommentarer: